CORONAVIRUS (COVID-19)

Informació sobre el funcionament del despatx durant l’estat d’alarma                                                   home

© 2010-2020 Andreas Fuss Advocat & Rechtsanwalt                            


Amb la finalitat d'afrontar la situació d'emergència provocada pel coronavirus (COVID-19), el Govern va decretar el dia 14 de març de 2020 l'estat d'alarma en tot el territori nacional limitant la llibertat de circulació de les persones que resideixen a o visitin Espanya.

Aquesta situació suposa un repte per a tots nosaltres i és de preveure que la lluita contra el virus dominarà les nostres vidas durant bastant temps. Malgrat això esperem que tots Vostès estiguin bé i travessin aquests temps intranquils sans i estalvis. A tal fi, volem aportar el nostre granet de sorra.

El nostre despatx continua operatiu durant l'estat d'alarma i se'ns pot localitzar durant l'horari habitual. Ens esforcem a atendre totes les consultes aviat.

No obstant això, hem tancat per precaució temporalmente el despatx al públic fins a un altre avís. Per tant, en l'actualitat no es poden demanar cites i concertar reunions. No obstant això, poden gestionar-se a distància la immensa majoria dels assumptes. Estem a la seva disposició o bé per telèfon o bé per correus, per correu electrònic o per telefax. Així mateix, oferim la possibilitat de reunir-nos mitjançant teleconferència o videoconferència havent-se habilitat un canal segur a aquest efecte.

Si té documentació per a nosaltres, ens la pot fer arribar o bé per correus o bé per missatger. Correus i les companyies de missatgeria treballen amb total normalitat. No obstant això, cas de trobar alguna dificultat, no dubti a contactar-nos per a trobar una solució.

D'altra banda, posem a la seva disposició més informació sobre la situació i el nostre despatx en el nostre blog leywerkblog.com. I si queda alguna pregunta seva sense contestar, cridi'ns! Ens alegrem de rebre notícies seves.

Amb els meus millors desitjos

Andreas Fuss Advocat & Rechtsanwalt                                                        Barcelona, a 16 de març de 2020